Ammatillinen tukihenkilötoiminta

Ammatillinen tukihenkilötoiminta tarjoaa rakentavan ja turvallisen tukisuhteen arkeen, harrastuksiin, työelämään tai esimerkiksi harjoittelutilanteisiin.

Tukihenkilötoiminnassa valmentaja toimii tukena ollen läsnä, toimimalla mallintamisesimerkkinä ja tarjoten henkistä tukea sekä rakentavaa ihmissuhdetta.

Ammatillisen tukihenkilötoiminnan kautta tarjoutuu mahdollisuus saada uusia kokemuksia ja onnistumisen iloa erilaisten toimintojen kautta.

Ammatillisessa tukihenkilötoiminnassa voidaan toimia tuettavan kotona, harrastuksissa, työssä tai vapaa-ajanviettopaikoissa. Yhdessä voidaan esimerkiksi kokkailla, harrastaa, keskustella tai vaikka hoitaa asioita.

Tukihenkilötoiminnassa voidaan myös harjoitella uusia taitoja.

Ammatillinen tukihenkilötoiminta voi olla hyvin pitkäaikainenkin tukimuoto, jolloin hyvä työskentelysuhde mahdollistaa tuen mm. mielenterveyden haasteisiin.

Ammatillisen tukihenkilötoiminnan kertakäynnin hinta on 50e/h, 95e/2h, 135e/3h, 170e/4h, 200e/5h, 230e/6h, 260e/7h (+mahdolliset matka- raportointi- ja lausuntokulut).

Jos olet kiinnostunut, voit kysyä minulta lisätietoja joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Neppari on tällä hetkellä tauolla uuden ihanan perheenjäsenen maailmaan tulon vuoksi. Työkuvioihin palataan joustavasti heti kun voimia ja aikaa riittää. Kiitoksia ymmärryksestä ja mukavaa kesää! ☺️