Konsultointi, koulutus, työpaja

Nepparin valmentajan osaamista voi nyt tilata myös konsultointiin, koulutukseen, työpajaan tai luennointiin.

Valmentajan tietotaitoa voi hyödyntää omassa työssään, työyhteisössä, erilaisissa tapahtumissa, osana koulutuskokonaisuuksia tai yksittäisten asiakaskeissien kohdalla.

Konsultoinnin kautta haluan edistää neuropsykiatristen henkilöiden hyvinvointia auttamalla heidän ympärillä toimivia ihmisiä kohtaamaan ja tukemaan heitä yksilöllisesti neuropsykiatrisen ymmärryksen ja ratkaisukeskeisyyden kautta.

Koulutuksissani ja työpajoissani avaan positiivisella ja voimauttavalla tavalla niin neuropsykiatrista kuin ratkaisukeskeistä maailmaa, jotta kohderyhmäni mielenkiintoiset yksilöt saisivat yhteiskunnassamme kunnioittavaa kohtelua, hyvää palvelua, sopivaa tukea ja yksilöllisiä ratkaisuja selvitäkseen arjen haasteiden kanssa. Neuropsykiatrisen tiedon ja ymmärryksen avulla tarjoan näkökulmaa yksilöiden kokemiin haasteisiin sekä tuon luovaa ratkaisukeskeisyyttä ongelmien ratkomiseen.

Tämän hetkisiä nepsy-koulutus/työpajapakettejani ovat:

Paketeista voi saada koulutusta erikseen tai kokoamalla niistä sopivan kokonaisuuden. Koulutuksen hinta sovitaan erikseen ja se koostuu mm. koulutuksen kestosta, matkakustannuksista, materiaaleista sekä arvonlisäverosta.

Nepparin tilat eivät sovi ryhmätapaamisiin, joten ryhmäkoulutuksiin kannattaa varata erikseen sopiva tila.

Jos tarvitset tämän tyyppistä nepsy-koulutusta tai konsultaatiota, kysy ihmeessä minulta lisätietoja ja hinta-arviota joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Neppari on tällä hetkellä tauolla uuden ihanan perheenjäsenen maailmaan tulon vuoksi. Työkuvioihin palataan joustavasti heti kun voimia ja aikaa riittää. Kiitoksia ymmärryksestä ja mukavaa kesää! ☺️