Reittiohjeet Nepparille

Nepparin toimisto sijaitsee Tampereella Kalevassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Oletko lähellä Nepparia, mutta et löydä perille?

Saapuminen paikallisbussilla

Nepparin luokse pääsee seuraavilla busseilla; loppumatka kannattaa navigoida yllä olevien linkkien avulla!

Hae kätevin reitti perille Repa Reittioppaan avulla

Bussin numero Pysäkki
9, 13, 40 Tarkonpuisto
3, 17, 25, 47 Sampola tai Kalevan kirkko
1, 8, 14, 20, 27, 28, 29, 90 Itsenäisyydenkatu 16

Saapuminen autolla

Nepparilla ei ole omaa parkkipaikkaa, mutta lähikaduilla (Oravanpolku, Nyyrikintie ja Kaskitie) on ilmaisia kadunvarsipaikkoja. Ne ovat virka-aikoihin aika suosittuja, mutta kyllä niillä aina tilaa on.

Saapuminen linja-autolla

Tampereen linja-autoasema on Nepparilta 1,5 km päässä. Perille pääseminen on silti helppoa, sillä asemalta lähtee rinteeseen ylöspäin Kalevantie, joka vie melkein perille asti. Kävele sitä suoraan, ja noin kilometrin päästä, vasemmalla avautuvan urheilu-/luistelukentän jälkeen, käänny vasemmalle Salhojankadulle, ja heti sen jälkeen oikealle Oravanpolulle. Olet perillä.

Saapuminen junalla

Tampereen rautatieasema on Nepparilta 1 km päässä. Reitti ei valitettavasti ole kaikkein selvin, joten suosittelemme käyttämään tällä sivulla ylempänä olevia navigointilinkkejä perille pääsyn varmistamiseksi!

Reitti: Rautatieasemalta suunnataan Itsenäisyydenkadulle, joka kävellään toiseen päähän asti, jossa on iso risteys ja massiivisen kokoinen Kalevan kirkko. Tästä risteyksestä käännytään oikealle Kalevan puistotielle. Noin 100 m päästä käännytään vasemmalle Salhojankadulle, ja taas noin 100 m päästä uudestaan vasemmalle Oravanpolulle.

Osoite ja kartta

Oravanpolku 5 A, 33540 Tampere