Sinulle

Painiskeletko sinä tai läheisesi ADHD:n, ADD:n, lievän autismin/Aspergerin, Touretten, oppimisvaikeuksien tai aivovamman kanssa?

Koetko että tarvitset helpotusta jokapäiväiseen elämään?

Kaipaatko osaavaa ja ymmärtävää tukea?

SILLOIN NEPPARI ON OIKEA PAIKKA SINULLE!

Mitä Nepparista saa?

Nepparin valmennuksessa sinulla on käytössäsi vahva ammattitaitoni sekä moninainen osaamiseni koko laajuudessaan; ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työskentelytapani, monipuolinen menetelmäosaamiseni, laaja kokemukseni sekä tuntemukseni sosiaalialasta ja sen palveluista/tuista yms.

Tarkoituksenani on tarjota sinulle vahvaa tukea arkeesi ja omanlaisen elämänpolun toteuttamiseen.

Tavoitteenani on auttaa sinua löytämään ainekset itsesi näköiseen ja hyvään elämään sekä saamaan ymmärrystä ja hyväksyntää ainutlaatuisena ja arvokkaana yksilönä.

Nepparissa jokainen ihminen on ennen kaikkea yksilö ja ainutlaatuinen persoona, joten käytän aikaani ja taitoani tutustuakseni yksilölliseen tapaasi hahmottaa maailmaa ja elämää.

Nepparissa tulet kohdatuksi nepsy-tuntemukseni ja -ymmärrykseni kautta, jolloin otan huomioon kaikki erityispiirteesi, tarpeesi ja niiden luomat vaatimukset.

Autan sinua löytämään tarvitsemasi etuudet, tukipalvelut, apuvälineet ja verkostot sekä sopivat tavat toteuttaa itseäsi niin harrastusten, kiinnostustenkohteiden, opintojen että työuran muodossa.

Tavoitteellisuus on valmennuksen onnistumisen tärkein lähtökohta ja se vaatii sinulta motivaatiota, tahtotilaa sekä valmiutta kehittää itseäsi. Valmennuksen avulla saat tukea koko prosessin ajan niin tavoitteidesi pohtimiseen, suunnittelemiseen kuin niiden saavuttamiseen.

Nepparin valmennuksessa saat mahdollisuuden tutustua itseesi syvällisemmin ja rakentaa uutta/vahvempaa pohjaa itsetunnolle ja itsetuntemukselle sekä sen myötä koko elämälle ja arjen hallinnalle.

Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä sähköpostilla ja arvioidaan tilanteesi ennen varsinaisia tapaamisia.

Sähköpostissani on ollut tällä viikolla ongelmia. Mikäli sait oudon virheviestin yrittäessäsi tavoittaa minua, ole hyvä ja lähetä viestisi uudelleen. Vika on nyt korjattu. Pahoittelut hämmingistä!